RESTORANTI JUAJ DHE JO VETËM, XIBRAKU RESORT

Kënaqesia e të pesta shqisave: kuzhinë me shije unike

Mirësevini te Xibraku Bar, Restorant, Organizim Eventesh ...

Shikoni Videon

#XIBRAKURESORT

Me një shërbim të pakrahasueshëm dhe me një menu të larmishme#xibrakuresort

VIZITONI
BAR, RESTORANT

Në Restorantin tonë ju do të zbuloni vlerat e verteta të një gatimi të pasur. Pjatat tona janë të gatuara me ingredient bio të fresketa dhe ndryshojnë rregullisht duke u përshtatur me stinën.

Më shumë

KRIJONI
MOMENTE SPECIALE

Salla që ne ofrojmë është moderne dhe e ideuar për të mirëpritur miqtë dhe të dashurit tuaj në ditën më të rëndësishme për ju

Më shumë

VIZITONI
PISHINËN TONË

Gjatë ditëve të nxehta të verës, mund të freskoheni në ambjentet e pishinës. Me një kapacitet prej 25 çadrash, pishina ofron një ambjent relaksi, mes natyrës

Më shumë

PËR FËMIJËT
KËND LOJRASH

Ndvrsa relaksoheni në ambjentet e barit , apo shijoni gatimet e restorantit, fëmijët tuaj mund të argetohen në këndin e lojerave.

Më shumë

LULISHTJA
AMBJENT RELAKSUES

Shijoni ambjentin shlodhës të lulishtes tonë, nën qetesinë dhe aromën e këndshme të blirit dhe jaseminit.

Më shumë

PËR VIZITORËT
PARKING

Parkingu ka një kapacitet prej 115 vendesh, ku perfshihen dhe ambjente për persona me aftësi fizike të kufizuara, si dhe nje hapësirë për biçikleta.

Më shumë